Bra billiga däck

Hos Däck på Agnehill hittar du bra billiga däck från de bästa tillverkarna! Vi kan erbjuda så gott som alla däck på marknaden till konkurrenskraftiga priser. När du beställer nya däck från oss, levereras dem till verkstaden nästkommande vardag. Vi kan erbjuda ett enormt utbud av olika märken.

Österlens billigaste däck!

Eftersom vi inte har några lagerkostnader kan vi erbjuda väldigt prisvärda alternativ. Vi har däck för alla fordonstyper och hjulstorlekar, så att du alltid hittar rätt för dina behov.

Filter

Däck till kampanjpris

Sommardäck för långa och korta resor

Sommardäck är däck som ska användas under den varmare delen av året. Däcken är anpassade för att ge ett bättre grepp på varmare och torrare väglag. Rullmotståndet minskar med sommardäck eftersom de är lite hårdare än vinterdäck, vilket också ger en lägre bränsleförbrukning. Överlag så ger sommardäck en bekvämare körupplevelse än vinterdäck.

Hur väljer jag rätt vinterdäck?

Vinterdäck levereras antingen som dubbdäck med dubbar, eller som dubbfria friktionsdäck. Dubbfria däck har oftast märkningen ”MS”, eller ”Mud and Snow”. Vinterdäck utvecklas för låga temperaturer under vinterhalvåret, och ger bra fäste på hala, kala och blöta vägar. Gummiblandningen tål kyla till riktigt låga temeraturer och är mjukare än sommardäck.
Vinterdäckets mönster på minst 3 millimeter, tvingar bort snö och is från däcket vilket ökar friktionen. Detta hjälper dig att behålla kontrollen över fordonet vid hala väglag.

När ska jag byta däck?

Enligt svensk lag ska du ha vinterdäck från och med den 1 december, till och med 31 mars. För dubbdäck gäller andra regler. Dubbdäck är endast tillåtna mellan 1 oktober och 1 april. Lagen kräver att du måste vara redo tills dess, men även tidigare om väglaget kräver det.

Betalning

Vi erbjuder Swish, faktura eller delbetalning via Klarna. Priserna inkluderar montering på fälg, balansering och montering på din bil.